29 / 03 / 2024

İstwest'i Dünya Kupası'nda final heyecanı sardı!

 İstwest'i Dünya Kupası'nda final heyecanı sardı!

Avrupa Yakası'nın en prestijli projesi İstWest’i Dünya Kupası final heyecanı sardı. İstWest sakinleri Dünya Kupası heyecanını hep birlikte İstWest’te yaşayacak, Temmuz ayına özel fırsatlardan yararlanacak.


Avrupa Yakası'nın en prestijli projesi İstWest’i Dünya Kupası final heyecanı sardı. İstWest sakinlerinin keyifli bir Pazar günü geçirmesi için çeşitli etkinliklerin düzenleneceği bu özel gün maç heyecanı ile devam edecek.


4 bin metrekarelik sosyal tesisleri ile dikkat çeken İstWest’in sakinlerine özel olarak düzenlenen etkinlik fasıl eşliğinde barbekü keyfi ile başlayıp Dünya Kupası final heyecanı ile devam edecek. Ayrıca küçük İstWest sakinleri için de etkinlikler düzenlenecek.


İstWest’ten Dünya Kupası’na özel Temmuz fırsatı


İstWest, 70 bin metrekarelik bir alan üzerinde sadece bin konutun yer aldığı ve ferah bir yaşam alanı sunuyor.  Temmuz ayı boyunca arkadaşını projeye getirip daire sahibi olmasını sağlayan İstWestli’nin hem kendisi hem de daire sahibi yaptığı arkadaşı bir yıl boyunca aidat ödemeyecek.


Şampiyonu bilene sürpriz hediyeler


Dünya Kupası final maçının şampiyonunu tahmin edenler ise yapılacak çekilişle birbirinden farklı hediyelere sahip olacak.