23 / 04 / 2024

Helenyum Butik Kurtköy satılık!

Helenyum Butik Kurtköy satılık!

Helenyum Butik Kurtköy satılık daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 148 daire ve 28 mağaza mevcut.


İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa edilen proje Başarır İnşaat tarafından yükseliyor. Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


Daire teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Helenyum Butik Kurtköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


6 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje Başarır İnşaat imzası taşıyor. Helenyum Butik Kurtköy satılık daire fiyatları 195 bin 600 liradan başlıyor. 28 mağaza ve 148 dairenin yer aldığı projede dairelerin satış süreci devam ediyor. 


Helenyum Butik Kurtköy projesi konum olarak; Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport'a ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede bulunuyor. Projede ortak alanlar ise açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güvenlik, güneşlenme alanları ve otopark olarak karşımıza çıkıyor. 


Helenyum Butik Kurtköy ulaşım bilgileri: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenyum Butik Kurtköy iletişim

Satış ofisi telefon: 0 216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı