28 / 03 / 2024

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları!

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen projede yer alan dairelerin teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 35 oranında peşinat veriliyor.


Alternatif daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Helenium Boutique Kurtköy fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Başarır İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Helenium Boutique Kurtköy projesinde dairelerin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor. 148 daire ve 24 mağazadan meydana gelen projede satış süreci devam ediyor.


İstanbul Anadolu Yakası Pendik'e bağlı Kurtköy'de konumlandırılan projede konum olarak Aydos Ormanı'na yakın bir alanda yer alıyor.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 35 oranında peşin ödeme yapıldıktan sonra 24 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Helenium Boutique Kurtköy fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede ortak alanlar otopark, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları ve güvenlik olarak karşımıza çıkıyor.


Helenyum Butik Kurtköy iletişim

Telefon: 0 216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com