23 / 04 / 2024

Güneşli Nurol Park adres!

Güneşli Nurol Park adres!

Nurol Park projesi "Nurol Park'ta ev sahibi olmak için ve fiyat artışından etkilenmemek için acele edin" sloganıyla alıcılarını bekliyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


6 blok halinde hayata geçirilen Nurol Park projesi peşin ödemede yüzde 15 indirim imkanıyla satışa sunuluyor. Nurol GYO tarafından yükselen Güneşli Nurol Park adres bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz.



154 adet rezidans, 880 adet towers daire ve 84 adet loft daireden meydana gelen Nurol Park projesinde dairelerin teslim tarihi 2016 yılı olarak planlanıyor. Projede 50 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor.



1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin yer aldığı projenin sosyal alanları arasında; spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, sokak cafeleri, açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları ve restoran bulunuyor.



"Nurol Park'ta ev sahibi olmak için ve fiyat artışından etkilenmemek için acele edin" sloganı ile alıcı bekleyen Nurol Park'ta 880 adet towers daire, 84 adet loft daire ve 154 adet rezidans daireler karşımıza çıkıyor. 


Güneşli Nurol Park adres!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen proje Evren Mahallesi'nde yer alan Hürriyet Medya Towers'ın arsasında yükseliyor.



Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com