28 / 03 / 2024

Evora İstanbul dükkan satış fiyatları!

 Evora İstanbul dükkan satış fiyatları!

Yüzde 1 KDV avantajının yer aldığı Evora İstanbul projesinde dükkan, ofis ve orta öğretim binası satışa çıktı. Evora İstanbul dükkan satış fiyatları 17 milyon TL'den başlıyor.


İstanbul-Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Evora İstanbul dükkan satış fiyatları bilgisinden önce proje hakkında bilgi vermeye devam edelim.


Evora İstanbul projesi toplamda 77 adet ticari birim ve 4 bin 303 adet daireden meydana geliyor. Tuzla Evora İstanbul'da ortaöğretim binası, poliklinik, dükkan ve ofisler satışa çıkarıldı.


Evora İstanbul dükkan satış fiyatları:


Evora İstanbul dükkan satış fiyatları 123 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan poliklinik 17 milyon TL'den, özel ortaöğretim okulu 10 milyon 500 bin TL'den satışa sunuldu. Yüzde 1 KDV imkanının yer aldığı Evora İstanbul projesinin toplam muhammen bedeli 111.6 milyon TL olarak belirlendi. 


Tuzla Evora İstanbul projesinde yer alan ticari alanların büyüklükleri 17 metrekareden başlayarak ile 3 milyon 820 bin 32 metrekareye kadar yükseliyor. Projede fitness center, sauna, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. 


Evora İstanbul iletişim bilgisi:

Telefon: 0216 392 41 00

Web Adresi: www.evoraistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com