29 / 03 / 2024

Evimiz Kocaeli Projesi'nde 3+1'ler için 3+1 ödeme avantajı!

Evimiz Kocaeli Projesi'nde 3+1'ler için 3+1 ödeme avantajı!

Evimiz Kocaeli Projesi'nden 3 oda 1 salon daire alanlar için aylık 0,61 gibi düşük faiz ile 30 aya kadar vade farksız ödeme alternatifi sunuluyor...


Pekdemir İnşaat, “70. Yıl Gurur Projesi” olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli’de, bu ay 3+1 daire satın alanlara, aylık yüzde 0.61’den başlayan düşük banka kredi faizi, 30 aya kadar vade farksız banka kredisi seçeneği ve 1 yıl aidat ödememe fırsatı sunuyor. Üstelik, büyüklükleri 132 metrekareden, fiyatları 164 bin liradan başlayan 5 farklı tipte 3+1 dairelerin teslimine de, gelecek ayın başından itibaren başlanıyor. 


Türkiye’de çekirdek ailelerin en gözde daire tipi olan 3+1 evler, 4’er katlı 78 ikiz bloktan oluşan Evimiz Kocaeli’de de, kullanışlı metrekareleri ve cazip fiyatlarıyla, en çok ilgi gören seçenekler arasında yer alıyor. Evimiz Kocaeli Projesi’ni, tek etap halinde, peyzajından kombisine kadar eksiksiz biçimde tamamlamakta olan Pekdemir İnşaat,  projeden 3+1 daire  beğenip satın almak isteyenlere, teslimden önceki son bir ayda 3+1 fırsat olanağı sağlıyor.


Pekdemir İnşaat’ın 3+1 daire almak isteyenlere birinci fırsatı, aylık yüzde 0,61’den başlayan düşük faizlerle, banka konut kredisi kullanma olanağı. İkinci fırsat, 30 ay sıfır faizle banka konut kredisi seçeneği. Üçüncü fırsat ise, aidatların 1 yıl boyunca, Pekdemir İnşaat tarafından karşılanması. 


Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, 3+1 Fırsat Kampanyası ile 3+1 daire satın almak isteyenlerin karar süreçlerini kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek, “132 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen cazip büyüklüklerdeki 5 farklı tipte 3+1 dairelerimiz, çocuklu Türk aile yapısının, beklentisine ve beğenisine hitap eden nitelikler taşıyor ve büyük beğeni topluyor. Pekdemir kalitesine karşılık, 164 bin liradan başlayan 3+1 daire fiyatlarımız, zaten örnek dairemizi ve projemizi gören herkes tarafından çok cazip ve ulaşılabilir kabul ediliyor. 3+1 Fırsat Kampanyası ile biz bu cazibeye bir de ödeme olanaklarını daha da kolaylaştıran, reddedemeyecekleri fırsatlar ekledik. Böylece dairelerini seçip beğendiği halde, ödemekte zorlanır mıyım kaygısı yaşayan müşterilerimizi rahatlatmış ve daire teslimine bir ay kala onları cesaretlendirip, kararlarını kolaylaştırmış olduk” şeklinde konuştu.


Yatırım değeri hızla yükseliyor


Kocaeli'nin yatırım değeri hızla yükselen Başiskele bölgesinde, şehir merkezine 7 dakika uzaklıktaki 122.500 metrekarelik alan üzerinde Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan Evimiz Kocaeli projesinde, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde, büyüklükleri 91 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen, 8 ayrı tip konut bulunuyor. Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden biri konumundaki Kocaeli merkezli Pekdemir İnşaat tarafından, tamamlanmasına kısa bir süre kalan projede, satışlar hızla devam ediyor.


Yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Evimiz Kocaeli Projesi’nde, 2000 metrekarelik gölet, kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, 2 adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışını yansıtıyor. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi sorumluluk üstlenecek. Mahmutpaşa Mahallesi Karamürsel Caddesi No:337 Başiskele adresinde yer alan Evimiz Kocaeli Projesi’nin Satış Ofisi’ne, (0262) 323 70 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.