26 / 04 / 2024

Evim Kadıköy daire bilgileri!

Evim Kadıköy daire bilgileri!

Evim Kadıköy daire bilgileri tüm detaylarıyla birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Teslimlerinin 22 ay sonra gerçekleşeceği projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...


Evim Kadıköy daire bilgileri haberimizin devamında yer alıyor ancak önce projeden bahsedelim... Anka Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Fikirtepe'de yükseliyor. Projede teslimler 22 ay sonra gerçekleşecek.


Fikirtepe Evim Kadıköy Evleri'nde sauna, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, kafe ve restoranlar, yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanları

bulunuyor.



Evim Kadıköy daire bilgileri...

Evim Kadıköy projesinde toplam 2 bin 500 daire bulunuyor ve bu dairelerin tipleri stüdyodan 5,5+1'e kadar tasarlandı. Projenini ilk etabında toplam 550 adet daire bulunuyor. Evim Kadıköy daire fiyatları 232 bin TL'den başlayarak değişiyor. 



Evim Kadıköy ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede yüzde 25 peşinatla 12 ay vade farksız, yüzde 40 peşinatla 24 ay vade farksız, yüzde 50 peşinatla 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Evim Kadıköy iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com