24 / 04 / 2024

Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?

Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?

Etna Turkuaz Evleri'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 205 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Peki Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?


"Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. 6 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede 72 tane daire bulunuyor.


2 blok olarak tasarlanan Etna Turkuaz Evleri satılık daire alanları 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje Etna İnşaat imzası ile yükseliyor.


Çekmeköy'ün Taşdelen bölgesinde konumlandırılan Etna Turkuaz Evleri daire fiyatları 205 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Etna Turkuaz Evleri sosyal alanlar arasında sauna, yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, 7/24 güvenlik sistemi, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alıyor. 


Etna Turkuaz Evleri konum olarak Üsküdar'a 24 dakika, Yenikapı'ya 36 dakika, Taksim'e 44 dakika, Hacı Osman'a 68 dakika, Atatürk Havalimanı'na 68 dakika ve Olimpiyat Stadı'na 78 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?

Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2015 yılının Mayıs ayı olarak veriliyor. Projedeki  2 oda 1 salon daireler 97 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 131 metrekare alana sahip.


Etna Turkuaz Evleri nerede?

Adres: Aydınlar Mah. Adnan Kahveci Caddesi Taşdelen - Çekmeköy / İstanbul


Etna Turkuaz Evleri ne zaman teslim?


Etna Turkuaz Evleri iletişim 

Telefon: 0216 364 0 222

Web: http://etnaturkuazevleri.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı