25 / 04 / 2024

Esenyurt N City Evleri teslim tarihi!

Esenyurt N City Evleri teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta Torium AVM'ye 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Peki anahtar teslimleri başlayan Esenyurt N City Evleri teslim tarihi ne zaman?


N City'de 528 konut ve 5 ticari bölüm yer alıyor. Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen projede anahtar teslimleri başlayan Esenyurt N City Evleri teslim tarihi hakkında bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.


1+1, 2+1, 3+1 ve teras olarak tasarlanan proje lokasyon olarak; Torium Avm’ye 7 kilometre, Esenyurt Devlet Hastanesi’ne ve Esenyurt Belediyesi’ne  5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 14 kilometre, İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü’ne 5 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Esenyurt N City Evleri teslim tarihi 2015 yılı olarak planlanan projede yüzde 65'lik bölüm yeşil alanlara ayrılmış durumda. 


Özel yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, oturma alanları, basketbol ve futbol sahası, çocuk oyun alanları ve güneşlenme terasları gibi ortak alanları bulunan proje İstanbul Esenyurt'ta 15 katlı 4 blok halinde karşımıza çıkıyor.


N City Evleri nerede?

Adres: İncirtepe Mah. Balıkçı Yolu Cad. Esenyurt / İstanbul 


N City satış ofisi iletişim

Telefon: 444 40 27 

Web adresi: www.ncityesenyurt.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı