29 / 03 / 2024

Emlak Konut Kuzey Yakası projesi!

 Emlak Konut Kuzey Yakası projesi!

"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesi 10 blok tasarlandı.Yarın satışa çıkacak olan proje Emlak Konut imzası taşıyor...


 

İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Kuzey Yakası projesi Emlak Konut imzası taşıyor. 


373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinlik alanından meydana gelen Emlak Konut Kuzey Yakası projesi 10 blok tasarlandı.


"İstanbul'a yeni bir yaka geliyor" sloganıyla tanıtılan Kuzey Yakası projesinde konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli ve hayvanat bahçesi gibi donatıların yer alacak. 


 Emlak Konut Kuzey Yakası projesi!


Kuzey Yakası Başakşehir, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve 3. havalimanına yakın mesafede, Olimpiyat Stadı’na 4 km, Atatürk Havalimanı’na 18 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise sadece 32 km uzaklıkta konumlandırılıyor.


153 adet otel bloğuna da yer verilen Emlak Konut Kuzey Yakası'nda 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. Ayrıca proje basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip. 


Kuzey Yakası Başakşehir Oteli, kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 metrekarelik fuaye ve 2100 metrekarelik lobi alanından oluşuyor.  




Başakşehir Kuzey Yakası iletişim


Tel:444 36 55


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 


 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler