25 / 04 / 2024

Emlak Konut Kuzey Yakası ofis fiyatları!

 Emlak Konut Kuzey Yakası ofis fiyatları!

İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kuzey Yakası projesi "İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla basına tanıtılıyor...



 

 Emlak Konut, Kuzey Yakası adında 373 adet ofis, ticari ve otelin yanı sıra birçok sosyal etkinliği de içerisinde barındıran yeni bir projeye başlıyor. 


İstanbul Başakşehir’de 364 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kuzey Yakası’nda konut projeleri, metro hattı, entegre ulaşım ağları, sosyal ve kültürel alanlar, alışveriş merkezleri, okullar ve spor alanlarına komşu bir alanda; ofisleri, ticari alanları, oteli, hayvanat bahçesi yer alıyor. 


Emlak Konut Kuzey Yakası Başakşehir'de doğayla iç içe akıllı ofisler yarından itibaren 349 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

 

"İSTANBUL’A YENİ BİR YAKA GELİYOR" sloganıyla basına tanıtılan Kuzey Yakası Başakşehir projesi Başakşehir'de Tem, E-5, 3.köprü gibi bağlantı yollarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.


Kuzey Yakası Başakşehir projesi yatay mimari konsepti ile 10 blok şeklinde dizayn edildi. Projedeki 7 blok ticaret ve ofis olarak, kalan 2 blok otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrıldı. 



Kuzey Yakası iletişim bilgileri




Tel:444 36 55 


Web: http://www.emlakkonut.com.tr/tr-TR/kuzey-yakasi-ticarileri 


Özge ÖZDEMİR/Emlaktagundem.com


 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri