24 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

E 7 Grup tarafından hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 7 gün 8 gece tatil imkanı sunuluyor. Düzce Sky Tower Hotel iletişim telefon numarası: 444 7 759.


Fiyatların dönemlere göre belirlendiği Sky Tower Hotel projesinde 4 dönem renklere göre isimlendirildi. Sky Tower Hotel'de bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor. 


Projeye göre beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


6 yıl boyunca 7 gece 8 gün tatil fırsatı sunulan Sky Tower projesinde müşterilere 5 yıldız konforunda sunuluyor. E 7 Grup imzasıyla Düzce Akçakoca'da yükselen Sky Tower projesinde detaylı bilgi için Düzce Sky Tower Hotel iletişim telefon numarası: 444 7 759.


Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, bilardo, masa tenisi, mini basketbol sahası, kongre alanları, tenis kortu ve  toplantı alanları gibi sosyal alanları bulunan projede fiyatlar beyaz dönemde 7 bin 500 TL'den başlıyor.



Sky Tower Devr-i Tatil fiyatları (1- 2 kişilik)

Beyaz dönem için 7 bin 500 TL

Mavi dönem için 9 bin 600 TL

Sarı dönem için 12 bin TL

Kırmızı dönem için ise 16 bin TL


Düzce Sky Tower Hotel iletişim

Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com