19 / 04 / 2024

Dumankaya Modern Collection nerede?

Dumankaya Modern Collection nerede?

Dumankaya Modern Collection nerede sorusunun yanıtı yol tarifi ve krokisiyle birlikte haberimizin içerisinde tüm ayrıntıyla yer alıyor. Projede tamamı peşin ve banka kredisi ile ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor...


"Ev almak için en uygun zaman, en uygun teklifin yapıldığı zamandır." sloganıyla satış sürecinin devam ettiği Modern Collection projesi, Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Projeden daire satın alacakların fiyat ve ödeme planında sonra merak ettiği bir nokta projenin lokasyonu "Dumankaya Modern Collection nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce fiyatlar ve ödeme planı hakkında bilgi verelim.


Dumankaya Modern Collection fiyatları 153 bin 900 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor.


Dumankaya Modern Collection ödeme planı kapsamında tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Peşinatsız daire sahibi olunabilen projede ayrıca 36 ay 0 faiz ile vade yapılıyor.


Dumankaya Modern Collection nerede? TEM otoyolundan nasıl gelebilirim?

TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından giriniz, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3.kavşaktan sağa dönerekanayolu takip ettiğinizde 100 metre ileride opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktan sola dönünüz ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyiniz. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.


Dumankaya Modern Collection nerede? E-5 ten nasıl gelebilirim?

E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü İstikametine doğru ilerleyiniz. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönünüz. Yaklaşık 5 km sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönünüz. Opet benzin istasyonundan 500 m sonra kavşaktan sola dönünüz. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip ediniz. Ortalama 2 km ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşıyorsunuz.


Dumankaya Modern Collection nerede?

Adres:Sanayi Mahallesi Hoşdere - Bahçeşehir Yolu No:22 Esenyurt / İSTANBUL 


Dumankaya Modern Collection kroki;


Dumankaya Modern Collection nerede?


Dumankaya Modern Collection iletişim

Telefon numarası: 0212 672 88 98

Web adresi: www.dumankayamoderncollection.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com