28 / 03 / 2024

Double Park Residence Mahmutbey cadde mağazaları kiralık!

 Double Park Residence Mahmutbey cadde mağazaları kiralık!

Avrupa Yakası Mahmutbey'in çehresini değiştiren Double Park Residence, bölgenin yaşam ve çekim merkezi olmaya devam ediyor. Beklenen an geldi; Double Park'ın ticari üniteleri kiralamaya açıldı.




Bağcılar Mahmutbey bölgesinin en prestijli projesi Double Park Residence tamamlandı...


Konutlar hak sahiplerine teslim edilirken, projenin parçası olan cadde mağazaları da kiralamaya açıldı. Projenin başından beri yoğun ilgi gören ticari birimler, bölge insanın ihtiyaç ve taleplerine göre yalnızca prestijli marka ve konseptlere kiralanacak.

 

15 Özel Ticari Birim


Tamamı ana caddeye bakan 15 ticari birimde metrekareler 117 ile 750 metrekare arasında değişiyor. Ticari birimler Double Park Residence ile aynı kalitede yapıldı ve tüm detaylar düşünüldü.

Kemerburgaz Üniversitesi, Quantum Otel gibi önemli binaların hemen karşısında yer alan ticari birimlerin yakın çevrede emsalleri de bulunmuyor. 


Tüketici Potansiyeli Hızla Artıyor


Hemen her gün yeni bir projenin başladığı bölgenin tüketici potansiyeli de hızla artıyor. Üst gelir grubuna hitap eden projelerin ciddi bir çekim merkezi olacağı görülüyor. Satın alma gücünün yanı sıra yüksek katlı binaların barındırdığı nüfus potansiyeli de ayrı bir cazibe merkezi oluşturuyor. 




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler