19 / 04 / 2024

Çukurambar Cubes Ankara satılık ev fiyatları!

 Çukurambar Cubes Ankara satılık ev fiyatları!

Ankara Çankaya'da Çukurambar Mahallesi'nde hayata geçirilen Cubes Ankara projesi konut, ofis, alışveriş alanları, otel ve eğlence olarak karma konseptte tasarlandı...


Özelleştirme İdaresi’nden 2014 yılında 160 milyon liraya alınan 20 dönüm arsa alanında konumlandırılan Cubes Ankara projesi Ankara Çankaya'da Çukurambar Mahallesi'nde yükseliyor. 


85 bin metrekare satılabilir konut ve ofis alanı, 44 bin metrekare ticari alanından meydana gelen Cubes Ankara projesi 2 blok olarak tasarlandı.


Çukurambar Cubes Ankara'nın A bloğunda konut ve exclusive rezidanslar yer alırken, B bloğunda ise ofis ve oteller yer alacak . Projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri mevcut. 

Cubes Ankara Nuhoğlu projesinde en küçük birim 50 metrekarelik bir küp olarak tasarlanıyor. İsteyenler konut ve ofis alıcıları birimleri birleştirip kullanım alanını büyütülebiliyor. 

 

Çukurambar Cubes Ankara satılık ev fiyatları!

Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY imzası taşıyan Cubes Ankara metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlarken, ofis fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.  Projede teslimler 36 ay sonra yapılacak. 



Cubes Ankara Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara


Cubes Ankara iletişim:

Tel: 444 22 87

Web: www.nuhogluinsaat.com.tr/tr/konut-projeleri/cubes-ankara

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com