19 / 04 / 2024

Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede?

Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede?

"Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yol tarifiyle birlikte yer alıyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...


"Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede?" projeden daire satın alacak kişilerin en çok sorduğu sorular biri... 4 bin 200 metrekare alan üzerinde konumlandırılan Asia Park Residence, Çifçi Çelebi Yapı imzası ile yükseliyor.


19 katlı 2 blok olarak yükselen Asia Park Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Asia Residence projesinde 107 adet daire bulunuyor. Projenin 1.200 metrekarelik kısmı ticari alana ayrıldı. Projede dairelerin yanısıra ayrıca home ofisler de bulunuyor.


Banka kredisine uygun olan Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; 


Çifçi Çelebi Yapı Asia Residence nerede?


Asia Residence projesi konum olarak E-5 karayolu üzerinde, Soğanlık ve Kartal Köprüsü metro istasyonlarının tam ortasında , Sabiha Gökçen Havaalanına 10 dakika, Boğaziçi Köprüsüne 20 dakika, Sahilyoluna 5 dakika mesafede ve dünyanın en büyük adliyesinin yanı başında olup Kartal Araştırma Hastanesi ile Kartal Kalp-Göğüs Mrk. Hastanesine 5 dk. mesafede yer alıyor.


Asia Park projesinde çocuk oyun alanları, buhar banyosu, fitness center, resepsiyon, cafe ve kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.


Asia Residence iletişim:

Telefon: 0216 517 58 35

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com