19 / 04 / 2024

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl ne zaman teslim?

Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl ne zaman teslim?

Ceylan İnşaat tarafından inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar yer alıyor. Peki Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl ne zaman teslim edilecek?


Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Fiyatların 480 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Büyüklükleri 94 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelerin bulunduğu Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ödeme koşullarına göre; peşin fiyatına vade farksız 36 ay vade imkanı sunuluyor. 


Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl ne zaman teslim?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen Ceylan İnşaat Muhteşem Yüzyıl Konutları'nda birçok sosyal alan karşımıza çıkıyor. 


Marina ve Moda'ya 750 metre, Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta inşa edilen projede oyun parkı, kapalı ve açık yüzme havuzları, mini sinema salonu, buhar odası,  fitness center, SPA, sauna, meyve bahçesi, yürüyüş parkuru, mini futbol, çocuk yüzme havuzu, kamelya alanı,kapalı otopark, şok havuzu ve hamam yer alıyor. 

22 soruda Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları!

Yeni Yüzyıl Evleri iletişim

Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler