19 / 04 / 2024

Çengelköy Park projesi Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından inşa ediliyor!

Çengelköy Park projesi Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından inşa ediliyor!

Çengelköy Park projesi geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlandı. Projede bulunan villalar Emirgan, Hisar, Pera, Kandilli, Kuzguncuk, Aşiyan ve Kanlıca olarak isimlendirildi...


Çengelköy Park projesi, İstanbul'un Çengelköy bölgesinde hayata geçiriliyor. Demirland İnşaat ile Selimoğu imzası ile yükselen proje 65 bin metrekare arsa alanı alanı üzerinde konumlandırılıyor.Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.


"İstanbul'un en güzel mahallesi" sloganıyla satışa sunulan Çengelköy Park projesinde  73 tane rezidans daire, 86 tane villa bulunuyor. Projede yer alan villaların isimleri Emirgan, Hisar, Pera, Kandilli, Kuzguncuk, Aşiyan ve Kanlıca olarak verildi.


Geleneksel ve modern Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan Çengelköy Park projesinde daire fiyatları 1 milyon 500 bin dolardan başlıyor, 3 milyon dolara kadar ulaşıyor.


Çengelköy Park projesinde bulunan dairelerin alanları 84 metrekare ile 348 metrekare arasında, satılık villaların alanları ise 400 metrekare ile 595 metrekare arasında değişiyor.


60 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Çengelköy Park projesi içerisinde  buhar banyosu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, spor alanları, fitness merkezi, sauna ve dinlenme alanları, yüzme havuzu bulunuyor.


Çengelköy Park nerede?

Proje konum olarak Kavacık 8,2 kilometre, Kadıköy’e 8,0 kilometre, Ümraniye merkeze 3,2 kilometre, Taksim’e 12,5 kilometre, Beşiktaş’a 9,0 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 30,0 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 25,0 kilometre, Bağdat caddesine de 10,0 kilometre mesafede inşa ediliyor.


Çengelköy Park projesi Selimoğlu ve Demirland İnşaat tarafından inşa ediliyor!


Çengelköy Park iletişim

Telefon : 444 2 866  - 0216 651 37 94

Web Adresi: www.cengelkoypark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com