29 / 03 / 2024

Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa fiyatları!

Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa fiyatları 1 günlük odalarda 28 bin TL'den başlıyor. Satış sürecinin devam ettiği projede bulunan odaların alanları 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor...


İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde "devremülk" projesi olarak hayata geçirilen Caprice Gold projesi, Jetpa Holidng tarafından inşa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği projenin inşaat çalışmaları devam ediyor.


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim... Teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanan proje 20 bin metrekare arsa alanına sahip.


26 katlı yatay mimariyle tasarlanan Caprice Gold İstanbul projesinde yer alan odaların alanları 17 metrekareden başlıyor ve 34 metrekareye kadar ulaşıyor.


Caprice Gold projesinde 300 saray odası, 14 kral dairesi ve 234 özel saray odası bulunuyor. Projede nakit veya vadeli olarak ödeme yapılarak devremülk satın alınabiliyor.


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa fiyatları 1 günlük odalar için 28 bin liradan başlıyor. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi için projenin satış ofisini arayabilirsiniz. 


Vale hizmetinin sunulduğu Caprice Gold Devremülk projesinde spor alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, buhar odası, sauna gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa nerede?

Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul


Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com