19 / 04 / 2024

Cadde Rezidans satış fiyatları!

Cadde Rezidans satış fiyatları!

Cadde Rezidans satış fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı tarafından hayata geçirilen Cadde Rezidans'ta teslimlerin 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Cadde Rezidans satış fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 1.550 metrekare alan üzerinde yayılan projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak belirlendi. 


Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli-Mahmutbey'de inşa ediliyor. 10 katlı tek bloktan oluşan Cadde Rezidans'ta tüm daireler 2+1 olarak dizayn edildi. 


Banka kredisi kullanılan Cadde Rezidans satış fiyatları 260 bin TL ile 310 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Projede açık otopark, lobi ve fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Dumanlar İnşaat ve Marmara Mühendislik Yapı imzasıyla yükselen Cadde Rezidans projesi bugün satışa çıktı. 32 daire ve 3 dükkandan meydana gelen proje hakkında detaylı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.


Cadde Rezidans iletişim

Tel: 0212 550 76 30

Web: http://www.cadderezidans.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com