19 / 04 / 2024

Büyükyalı İstanbul Evleri teslim bilgisi!

 Büyükyalı İstanbul Evleri teslim bilgisi!

Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde tasarlanan Büyükyalı İstanbul'da 1+1 daireler 1 milyon TL'den başlıyor...


İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 111 bin metrekare alanda hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı imzası taşıyor. 


Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde tasarlanan Büyükyalı İstanbul Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri mevcut. 


TEM, E5, Bakırköy ve Yenikapı İDO iskeleleri gibi önemli noktalara direkt bağlantı yollarıyla merkezi bir lokasyonda yer alan Kazlıçeşme Büyükyalı İstanbul'da 1+1 daireler 1 milyon TL'den başlıyor. 


1.500 daire, ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Büyükyalı İstanbul projesinde daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 


Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul Evleri projesinde yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 15'lik kısım bir yıl sonra ödenirken, kalan bedel banka kredisi ile ödenerek ev sahibi olunabiliyor. 


Büyükyalı İstanbul Evleri teslim bilgisi!

2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul'da çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark gibi ortak alanlar bulunuyor. 




Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes. com