20 / 04 / 2024

Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık!

Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık!

Deniz ve göl manzarasına hakim Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık konut seçenekleri haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.


1.068 dönüm alan üzerinde yayılan Toskana Vadisi Evleri İstanbul Büyükçemece'de inşa ediliyor. 179 metrekare  ile 694 metrekare arasında dairelerin yer aldığı proje Emaar Türkiye ile Arıkan Yapı tarafından yükseliyor.


Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık daire fiyatlarının 580 bin dolardan başlangıç gösterdiği Toskana Vadisi Evleri'nde fiyatlar 2 milyon 260 bin dolara kadar çıkabiliyor. 


Toplamda 184 villadan meydana gelen projede ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 75'lik kısmı dairelerin teslim zamanında veriliyor. 8 farklı yapıda karşımıza çıkan Büyükçekmece Toskana Vadisi satılık konutları göl ve deniz manzarasına hakim.


2015 yılının Eylül ayında teslim edilmesi öngörülen projede kapalı sosyal alanlar 5 bin 400 metrekare, açık alanlar da 10 bin 500 metrekare alanı kaplıyor. Satış sürecei devam eden Toskana Vadisi Evleri adres bilgisini haberimizin devamında bulabilirsiniz. 


Toskana Vadisi sosyal alanları içerisinde; yarı olimpik yüzme havuzu, spa ve güzellik merkezi, Dolce Vita Spor, kids gym, basketbol ve futbol sahaları, yaşam kulübü, squash, binicilik spor kulübü, padel kortları ve özel stüdyo dersleri, Toskana Çarşısı ve açık tenis alanı bulunuyor.


Toskana Vadisi Evleri iletişim

Adres: G 84 Bulvarı Göl Vadisi 34500 Büyükçekmece / İstanbul

Toskana Vadisi satış ofisi iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com