19 / 03 / 2024

Bu projede mağaza sahiplerinin yatırımları güvence altında!

 Bu projede mağaza sahiplerinin yatırımları güvence altında!

Uzun yıllardır gelişimine devam eden, şehir planlamasına uygun bir şekilde kentleşen ve Avrupa yakasının yaşam standardı en yüksek bölgelerinden biri haline gelen Atakent, Dumankaya Miks ile değerini artırıyor.


Yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımıyla ilk tercih edilen gayrimenkul geliştiricileri arasında yer alan Dumankaya İnşaat, Halkalı Atakent bölgesinde  TOKİ  iştiraki  Emlak  Konut GYO A.Ş işbirliği ile hayata geçirdiği Dumankaya Miks projesinde, ticari alanlara yönelik uyguladığı kampanya çerçevesinde, mağaza sahiplerinin yatırımlarını Dumankaya güvencesi altına alıyor. 


Proje içerisinde yer alan 19 adet ticari alan için uygulanan kampanyada, projeye yatırım yapan mağaza sahipleri aylık 2.000-TL ile 15.000-TL arasında değişen kira garantisi ile yıllık %8’e varan bir yatırım dönüşüne sahip olacaklar. Bu özel projeden ticari gayrimenkul sahibi olan yatırımcılar, satın aldıkları mağazaya göre değişken olmak üzere yıllık 180.000-TL’ye varan bir kira geliri elde edecekler. 


İstanbul’un nitelikli konut yatırımlarıyla ön plana çıkan bölgesi Atakent’tin en stratejik noktasında yer alan Dumankaya Miks,  Türkiye’nin en büyük fuar ve eğlence alanı Temapark ile Avrupa Yakası’nın en önemli sağlık tesislerinden biri olan Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanı başında bulunuyor. Dumankaya Miks, özellikle bölgede gelişen sağlık yatırımları ile bu alana yatırım yapacak müşterilerin de ilgi odağı haline geliyor. 


Miks’de Kiralamalar İçin Perakende Devleri Sırada

Atakent’te en çok ziyaretçi çeken yaşam merkezi olmaya aday Dumankaya Miks, sunduğu ticari alan avantajları ve sahip olduğu stratejik konumu ile mağaza sahiplerine ve yatırımcısına büyük kazançlar sağlıyor. Bölgenin en değerli  arazisi üzerinde tek AVM olma özelliğini taşıyan projede bankalar, elektronik / yapı market, cafe restoran alanları, hizmet-telekom ve teknoloji market zincirleri için kullanabilecek özellikte alanlar mevcut.


Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya proje ile ilgili olarak “Atakent bölgesi çevresinde bulunan birçok nitelikli proje ile toplu konut projelerinin kalbi konumunda. Dumankaya Miks projesi içerisinde yer alacak eczane, medikal, poliklinik gibi sağlık üniteleri, banka, GSM şubeleri, yeme/içme, güzellik merkezi ve kitapevleri gibi ticari alanları sayesinde sunacağı hizmetler ile bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak. Uluslararası perakende zincir devleri ve çok önemli markalarla büyük metrekareli mekânlar için anlaşmalar imzaladık. Yıldız markaların buluşma noktası olmayı, ileride de sürdüreceğiz. Bu bölgede bulunan projemiz Dumankaya Miks’de hem ticari alanları hem de konut projesi ile bu kapsamda bölgeye hizmet edecektir”, dedi. dedektör 




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016