28 / 03 / 2024

Brooklyn Park güncel ev fiyatları!

Brooklyn Park güncel ev fiyatları!

Brooklyn Park güncel ev fiyatları? Brooklyn Park nerede? Brooklyn Park iletişim? Brooklyn Park daire tipleri? Brooklyn Park ne zaman teslim ? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...



Brooklyn Park güncel ev fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. 14 bin 500 metrekare alana sahip olan Brooklyn Park projesi İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. 


731 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana gelen Brooklyn Park projesi Selimoğlu ve Pana ortaklığında inşa ediliyor. Brooklyn Park Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Brooklyn Park güncel ev fiyatları 405 bin liradan başlayarak yükseliyor. Fikirtepe Brooklyn Park Evleri'nde sauna, kapalı otopark, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


3 blok halinde dizayn edilen Brooklyn Park projesinde konut teslimleri 2017 yılının Ocak ayında gerçekleşecek. Fikirtepe Brooklyn Park Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 55 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Fikirtepe Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park adres: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe / Kadıköy- İstanbul


Brooklyn Park iletişim bilgisi: 

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com