20 / 04 / 2024

Bodrum Novo Maison ulaşım!

Bodrum Novo Maison ulaşım!

Bodrum Novo Maison ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek projede 8 tane villaya yer veriliyor.


Bodrum Novo Maison ulaşım bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. 2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan proje KLT Yapı imzası ile yükseliyor. 


8 tane villanın yer aldığı Bodrum Novo Maison projesi 4 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 1 milyon Euro ile 1 milyon 350 bin Euro arasında değişiyor.



Bodrum Novo Maison ulaşım

Bodrum Novo Maison projesi Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dakika, Bodrum Gündoğan’ın en gözde beach club’larına 1 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakika uzaklıkta yükseliyor. 



Bodrum Novo Maison projesinin yüzde 90 oranında inşaatı tamamlandı. Projede bulunan  villalarda ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi ve Gaggenau, Miele veya muadili beyaz eşyalar mevcut.


Bodrum Novo Maison projesinde ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi, spor salonu, su deposu, jeneratör, sauna, biyolojik arıtma, özel bahçe, özel otopark, şömine ve havuz gibi alanlar bulunuyor. 


Bodrum Novo Maison ulaşım

Adres: Gündoğan Kızılburun Caddesi Bodrum/Muğla


Novo Maison iletişim

Tel: 0216 365 33 47 / 0252 313 13 09

Web sitesi: www.novomaison.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com