28 / 03 / 2024

Bir döneme damga vuran o projede yaşam başladı!

 Bir döneme damga vuran o projede yaşam başladı!

Toplam 1 milyon 850 bin metrekare arazi üzerinde yükselen ve tüm etapları tamamlandığında 2 bin 647 konutu barındıracak olan Altınoran’da, Eylül ayında gerçekleşecek ilk etap teslimleri ve Aralık ayında gerçekleşecek ikinci etap teslimleriyle birlikte, bu iki etapta yer alan 1000’i aşkın konutta Altınoran sakinleri yeni bir yaşama adım atacak.


Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ankara Oran’da geliştirdiği Altınoran projesinde, Eylül ayında ilk etap evlerin teslimi başladı. 1000’i aşkın konutta Altınoran sakinleri yeni bir yaşama adım atacak. Ankara’nın yeni yaşam ve cazibe merkezi Altınoran’da Eylül ayında ev teslimlerinin gerçekleşmesiyle birlikte, Türk gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesinde hayat da başlıyor. Toplam 1 milyon 850 bin metrekare arazi üzerinde yükselen ve tüm etapları tamamlandığında 2 bin 647 konutu barındıracak olan Altınoran’da, Eylül ayında gerçekleşecek ilk etap teslimleri ve Aralık ayında gerçekleşecek ikinci etap teslimleriyle birlikte, bu iki etapta yer alan 1000’i aşkın konutta Altınoran sakinleri yeni bir yaşama adım atacak.

 

Sinpaş’ın 40 yıllık birikimi ve geliştirdiği yüksek kalite ve konfor standartlarıyla, Ankaralılar’ın ihtiyaçları ve beklentileri tespit edilerek geliştirilen Altınoran, yenilikçi sosyal olanaklarıyla da başkentin yeni yaşam merkezi olacak. Başkentin sosyal yaşamına yeni bir renk katacak olan Altınoran’da, çevresi kulelerle çevrili Cumhuriyet Meydanı, hemen yakınındaki su gösterisi alanı, alışveriş alanları ve Starium AVM ile birlikte bu bölge Ankaralılar’ın yeni buluşma noktası olacak. Sosyal olanaklarıyla yarattığı değeri, her biri kendi alanının en iyisi markalarla işbirliği yaparak en üst seviyeye çıkaran Altınoran, projenin halka açık alanlarından Starium AVM içinde yer alan spor kompleksi için de, Ankara’nın gözde spor merkezi Sports International’ı tercih eti. 


Kayak Vadisi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor


Altınoran projesinin içinde yer alan en özgün ve çarpıcı sosyal donatılarından biri de Kayak Vadisi. Ankaralılar’a yılın dört mevsimi kayak yapma keyfi yaşatacak olan Vadi, profesyonel yarışmalar için oluşturulan uluslararası boyutlardaki atlama rampaları, 200 metre uzunluğu ve 50 metre genişliğindeki 1000 metrekarelik ana pisti ve yeni başlayanlar ya da eğitim almak isteyenler için tasarlanan başlangıç pisti ile profesyonelinden amatörüne herkese bu keyfi yaşatmaya hazırlanıyor. Altınoran’ın merakla beklenen Kayak Vadisi’nde, seyir terasları, kayak odaları ve dinlenme odalarını da barındıran Kayak Evi’nin yanı sıra, ulaşımı hızlandıran bir teleferik de yer alıyor.

 

Altınoran’da ev sahibi olmak için fırsatlar devam ediyor    


Türkiye’nin en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da, 60 76 m2’den 433 m2’ye ve 1+1’den 6,5+1’e kadar uzanan konut seçenekleriyle her bütçeden ve her büyüklükte aileye yaşama fırsatı sunulurken, fiyatlar da en uygun ödeme koşullarıyla hazırlanıyor.  Diğer etaplarda ev sahibi olmak isteyenler için göl ve vadi manzaralı konutların yer aldığı Altınoran’da vade farksız 48 ay ‘0 faiz ‘ ödeme seçeneği, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsat ve avantaj sağlıyor.





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri