23 / 04 / 2024

Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. Şahinler Holding-Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin satış süreci devam ediyor.


Konum olarak E-5'e sıfır olarak inşa edilen projede toplamda 1.155 daire ve 166 dükkan yer alıyor. Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. 


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side İstanbul'da daire büyüklükleri 40 ile 210 metrekare arasında, dükkanların alanları ise 20 ile 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Dükkanların metrekare birim fiyatlarının 10 bin TL'den başlangıç gösterdiği West Side İstanbul projesinde daire bedelinin tamamı peşin olarak ödendiğinde yüzde 7 indirim uygulanıyor. 


West Side İstanbul projesinde sosyal yaşam alanları arasında; 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 3 adet fitness center, Türk hamamları, sauna, yürüyüş parkuru, kamelyalar, 1800 araçlık otopark ve açık/kapalı spor alanları bulunuyor. 


Lokasyon olarak E-5'e sıfır konumda bulunan West Side projesinde daire fiyatları 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değişiyor. Beylikdüzü West Side ne zaman teslim edilecek?

sorusuna proje 2017 Mart cevabını veriyor. 


West Side İstanbul nerede?

Adres: Barış Mahallesi, Mehmetçik Caddesi, No:10 Beylikdüzü / İstanbul  


West Side İstanbul iletişim 

Telefon :(0212) 871 41 02

Web adresi: www.westsideistanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com