19 / 04 / 2024

Beylikdüzü Ostenpark Projesi!

Beylikdüzü Ostenpark Projesi!

Beylikdüzü Ostenpark Projesi 'nde daire daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 135 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor...


Beylikdüzü Ostenpark Projesi, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde konumlandırılıyor. Osten Yapı tarafından hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor.


Beylikdüzü Ostenpark Projesi 'nde toplam 54 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri 3 oda 1 salon, 5 oda 2 salon ve 6 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Ostenpark Evleri 9 bin 670 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Daire alanlarının 135 metrekare ile 160 metrekare arasında değiştiği projede banka kredisi kullanılıyor.


Beylikdüzü Ostenpark Projesi ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödeniyor, yüzde 25'lik kısmı 1 yıl sonra ödeniyor ve kalan bedel için banka kredisi ile vade yapılıyor.


Ostenpark Beylikdüzü Evleri içerisinde güvenlik, fitness merkezi, sauna, buhar odası, barbekü alanı, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve açık - kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.


Beylikdüzü Ostenpark Projesi iletişim

Telefon: 0212 856 00 94

Web: http://www.ostenpark.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com