24 / 04 / 2024

Bayrampaşa Axis İstanbul!

Bayrampaşa Axis İstanbul!

Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde ofis satışları devam ediyor. Lansmana özel yüzde 10 indirimin yapıldığı projedeki ofislerin alanları 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul projesi Sur Yapı imzası ile yükseliyor. 7 kat olarak tasarlanan proje yatay mimari ile dikkatleri üzerine çekecek. 


Axis İstanbul projesinin 2. ve 7. katları arasında ofisler bulunuyor. Projede AVM ve 195 adet ofis yer alıyor. Axis İstanbul'da teslimler Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek.


Bayrampaşa Axis İstanbul'da ofis fiyatları 348 bin dolardan başlıyor. Projedeki ofislerin alanları 73 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.


Bayrampaşa Axis İstanbul ödeme planı

-Axis İstanbul'da lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca tamamı peşin ödeme yapılması durumunda artı olarak yüzde 5 indirim daha yapılıyor. 

-Yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım 72 aya kadar 0,84 faiz oranıyla vadelendiriliyor.

-Yüzde 50'lik kısım peşinat olarak ödendiğinde ise, kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


Axis İstanbul'da geniş lobby alanı, oturma terasları, IT hizmetleri, çok amaçlı salonlar, concierge ve vale hizmeti, arşiv odası, İstanbul AVM, sinema salonları,  restoran ve kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, kargo-posta dağıtım odası, yeni nesil sessiz çalışma odaları, fitness center yer alıyor. 


Bayrampaşa Axis İstanbul iletişim bilgisi

Telefon: 0212 651 16 63

Web Adresi: http://www.suryapi.com.tr/axisistanbul/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri