20 / 04 / 2024

Batışehir’den Babalar Günü’nde 30 bin TL’ye varan indirim!

Batışehir’den Babalar Günü’nde 30 bin TL’ye varan indirim!

Batışehir’den Babalar Günü’nde 30 bin TL’ye varan indirim yapılıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daireler bulunuyor.


İstanbul’un yeni kalbinde yaşama kapılarını açan Batışehir, Babalar Günü’nde cazip fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir’den Babalar Günü’nde ev sahibi olmak isteyenler, 15 bin TL’den başlayıp 30 bin TL’ye kadar farklı fırsat seçeneklerinden faydalanarak ev sahibi olma şansı yakalıyorlar.


EgeYapı Group, her yıl Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan Babalar Günü dolayısıyla babalara özel bir kampanya ile “Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir’de ev sahibi yapıyor

Batışehir’den Babalar Günü’nde 30 bin TL’ye varan indirim

Babalar Günü dolayısıyla ev sahibi olmak isteyenler 1+1 daireler için 15 bin TL, 2+1 daireler için 20 bin TL, 3+1 daireler için 25 bin TL ve 4+1 daireler için 30 bin TL’lik cazip indirim fırsatından faydalanarak Batışehirli olma ayrıcalığına sahip oluyorlar. 


15 bin kişilik dev gibi şehir; Batışehir

Toplam 900 milyon TL yatırımla 3 bin 266 konutun yer aldığı, Doğa Koleji’nin eğitim verdiği ve içerisinde Four Points by Sheraton’un da içinde bulunduğu Batışehir, önünden günde 300 bin aracın ve 1 milyona yakın insanın geçtiği, TEM’den direkt giriş imkânı bulunan, 750 bini aşkın nüfusuyla Türkiye’nin 52 ilinden daha büyük ve İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar’da Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika, Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile yalnızca 15 dakika uzaklıktaki konumuyla İstanbul’un kalbi niteliğindeki bir lokasyonda yaşama kapılarını açtı.


Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı