16 / 04 / 2024

Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü!

Teslimlerin hemen yapılacağı projede konutlar Medikule İstanbul'da, dükkan ve ofisler ise; Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü ne zaman?


Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü hakkında bilgi vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. Daire fiyatlarının 99 bin TL'den, ofis fiyatlarının 149 bin TL'den dükkan fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı proje lansmanın 31 Mayıs'ta yapılması planlanıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü!

Başakşehir Emlak Çadırı başvuru günü 29 Mayıs 2015 olarak belirlendi. Başvurların saat 17:00'a kadar emlakcadiri.com web sitesi üzerinden gerçekleştirilmesi gerekiyor. 


220 daire, 10 dükkan ve 10 VIP ofisten oluşan Başakşehir Emlak Çadırı projesi konum olarak; Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına 15 km mesafede ve 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde yer alıyor. 


Sosyal alanları içerisinde projede; 650 araçlık kapalı ve açık otopark, çift saunası ve kapalı havuz, çift fitness merkezi, çift hamamı ve tenis kortu, çift buhar odası ve resepsiyon bulunuyor. 


Emlak Çadırı müzayede tarihi!

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Başakşehir Emlak Çadırı telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı