20 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen projede daire seçenekleri 2+1 ile 5+1 arasında değişiyor. Peki minimum fiyatları 387 bin TL'den başladığı Başakşehir Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?


Başakşehir Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Toplamda 3 etabı bulunan Bulvar İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 125 metrekareden başlıyor.


Alternatif daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salondan meydana geldiği projede Bulvar, Rezidans, ve Göl etabı bulunuyor. 


Daire teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Bulvar İstanbul projesi Emlak Konut güvencesiyle Özkar Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Bulvar İstanbul projesinin Bulvar Rezidans etabındaki daire tipleri  3+1, 4+1, 5+1 dubleks, 6+1 dubleks ve 7+1 dubleksten oluşuyor. Projede dairlerin satış süreci ''Şimdi alın 1 yıl sonra ödemeye başlayın'' sloganıyla devam ediyor. 


Ödeme planı kapsamında Bulvar İstanbul'da yüzde 10 peşin ödemede kalan peşin tutar ve banka kredisi 12 ay sonra ödeniyor. Bulvar İstanbul projesi toplamda 1.155 daireden meydana geliyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul fiyatları ne kadar?

2 oda 1 salon ev fiyatları 387 bin TL ile 545 bin TL arasında

3 oda 1 salon ev fiyatları 433 bin TL ile 559 bin TL arasında

4 oda 1 salon ev fiyatları 670 bin TL ile 1 milyon 25 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Konum olarak İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen proje; birçok alışveriş merkezine, 3. Köprü bağlantı yoluna yakın olarak yer alıyor. 


Sosyal donatıları arasında Bulvar İstanbul'da spa merkezi, fitness salonu, sauna, yüzme havuzu, gölet, yürüyüş yolları, dinlenme alanları,  şehir terası ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. 


Bulvar İstanbul satış ofisi nerede?

Bulvar İstanbul satış ofisi adres: Olimpiyat Stadı, Kayaşehir Yolu 3. Km Başakşehir - İstanbul

24 soruda Bulvar İstanbul projesi için tıklayın!

Bulvar İstanbul iletişim

Telefon numarası: 444 66 10 

Web adresi: www.bulvaristanbul.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com