19 / 04 / 2024

Bahçeşehir Konakları teslim tarihi!

Bahçeşehir Konakları teslim tarihi!

Bahçeşehir Konakları teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi. Banka kredisine uygun olan projede yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...


"Bahçeşehir Konakları teslim tarihi" Projeden daire satın alanlar, projenin "ne zaman teslim" edileceğini merak ediyor. Teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce biraz projeden bahsedelim...


MFA İnşaat tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçeşehir Konutları'nda villalar ve normal daireler bulunuyor. 290 adet bağımsız bölümden oluşan projede 60 adet villa yer alıyor.


Bahçeşehir Konakları MFA İnşaat'ta  yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi olanaklar sunuluyor.


Bahçeşehir Konakları teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce fiyat listesini açıklayalım... Projede satışa sunulan net 168 metrekare 3+1 daireler 650 bin lira, net 200 metrekare 4+1 dairelerde 700 bin lira, villa fiyatları ise 1 milyon 200 bin liradan başlıyor.


Bahçeşehir Konakları ödeme planı; Toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 25'lik kısım teslime kadar taksitle ödeniyor. Kalan daire bedeli için ise banka kredisi kullanılıyor.


Bahçeşehir Konakları teslim tarihi 2015 yılının Mart ayı olarak belirlendi. Projede bulunan normal dairelerin bahçe kullanımı bulunuyor.


Bahçeşehir Konakları iletişim

Tel: 0212 412 12 12

Web: www.mfa.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com