20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Göl Panorama fiyat!

Bahçeşehir Göl Panorama fiyat!

Bahçeşehir Göl panorama fiyat? Göl panorama adres? Göl panorama telefon numarası? Göl panorama ödeme planı? Göl panorama daire tipleri? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor...


1.431 adet daire ve 40 adet ticari birimden meydana gelen Göl panorama projesi İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılıyor. Bahçeşehir Göl panorama fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Göl panorama Evleri'nde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tipinde tasarlandı. Satış sürecinin devam ettiği Göl panorama Bahçeşehir projesi Bema İnşaat tarafından inşa ediliyor.


530 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Bahçeşehir Göl panorama Evleri 10 blok halinde tasarlandı. Göl panorama Bahçeşehir projesi 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Bahçeşehir Göl panorama fiyat!


Bahçeşehir Göl panorama fiyat listesi kapsamında 2+1 daireler 291 bin TL ile 386 bin TL, 3+1 daireler 414 bin TL ile 660 bin TL, 4+1 daireler ise 552 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Banka kredisi kullanılabilen Göl panorama Evleri'nde dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, fitness center, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, buhar odası, koşu parkuru ve yüzme havuzu yer alıyor.


Göl panorama satış ofisi ile 444 05 40 numaralı telefondan irtibata geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. 33 bin metrekare yeşil alanın bulunduğu projede Bema İnşaat bünyesinde sunulan ödeme seçeneklerinde de faydalanılabiliyor. 


Bahçeşehir Göl Panorama nerede?

Göl Panorama adres: Bahçeşehir Yanyol Göl Panorama Evleri No:18 / İSTANBUL


Göl Panorama iletişim bilgisi:

Telefon : 444 05 40

Web: www.golpanoramaevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com