29 / 03 / 2024

Bağcılar Batışehir satış ofisi!

Bağcılar Batışehir satış ofisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede yüzde 1 KDV uygulaması yer alıyor. Batışehir Evleri'nde daire tipleri 1+0 ile dubleks arasında değişiyor. İşte Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim bilgileri...


Ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılan proje 3 etap halinde yükseliyor. Bağcılar Batışehir satış ofisi iletişim telefon numarası: 444 5 343. İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen projede dairelerin satış fiyatları 255 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 977 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Taksitlerin  başlangıç fiyatlarının 2 bin 297 bin TL olarak belirlendiği Bağcılar Batışehir Evleri'nde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen daireler yer alıyor. 


Konum olarak proje Taksim’e 19 kilometre,  Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre ve  Maslak’a 20 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. 


Bağcılar Batışehir Evleri'nde sosyal alanlar arasında; spor alanları , güvenlik, çocuk oyun alanları, açık-kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, fitness center, basketbol sahası,  güneşlenme terasları, koşu parkuru, tenis kortu ve bisiklet bulunuyor. 


Yüzde 1 KDV uygulamasının yapıldığı projede konut, ticari alanlar ve açık hava alışveriş caddeleri karşımıza çıkıyor. Proje Ege Yapı imzası taşıyor.


Bağcılar Batışehir satış ofisi!

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı