18 / 04 / 2024

Babacan Port Royal ev fiyatları ne kadar?

 Babacan Port Royal ev fiyatları ne kadar?

İstanbul Sefaköy'de Atatürk Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesi teslim tarihi 2019 Eylül olarak planlanıyor.


 

İstanbul Sefaköy'de Atatürk Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesi 814 konut ve 37 adet ticari birimden meydana geliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri sunulan Babacan Port Royal Evleri için teslim tarihi 2019 Eylül olarak belirlendi.  


İstanbul Sefaköy'de Atatürk Havalimanı'nın karşısında yer alan Babacan Port Royal projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Proje lokasyon olarak CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy deniz otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı'na yakın, E-5'e 1 dakika ve İDO'ya 10 dakikalık mesafede yer alıyor.    


Babacan Port Royal ev fiyatları ne kadar?

Kişiye özel ödeme planı sunulan Port Royal Sefaköy Babacan ev fiyatları 279 bin TL'den başlıyor.  Projede kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, fitness, sauna, sinema odası, dinlenme odası ve oyun odası gibi sosyal alanlar mevcut. 



Tel: 444 2 420    


Web: http://www.babacanportroyal.com/


Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 



 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı