28 / 03 / 2024

Avrupa'yı fethetti, European Property'den 15 ödülle döndü!

 Avrupa'yı fethetti, European Property'den 15 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP YAPI, İstanbul ’a kazandırdığı 8 farklı proje ile 15 dalda ödül kazandı. European Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen ödül töreninde yeni projesi DAP Kule “ Ticari Yüksek Bina Mimarisi” ve İstMarina, “Ticari Yüksek Bina Geliştirme” alanlarında Avrupa’nın en iyi projeleri seçildi.



Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen European Property Awards tarafından 15 ödüle layık görüldü.


Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP YAPI,  İstanbul  ’a kazandırdığı 8 farklı proje ile 15 dalda ödül kazandı.  European Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen ödül töreninde yeni projesi DAP Kule “ Ticari Yüksek Bina Mimarisi” ve İstMarina, “Ticari Yüksek Bina Geliştirme”  alanlarında Avrupa’nın en iyi projeleri seçildi.


DAP Kule “Ticari Yüksek Bina Geliştirme” ve “ Ticari Yüksek Bina Mimarisi”  dallarında yine ödül alırken;  Kartal sahilinde dünyanın en iyi karma projesi olarak yükselen İstMarina, “Sosyal Alan/Eğlence Alanı Mimarisi”, “Pazarlama Geliştirme” ve “Ticari Yüksek Bina Geliştirme”  ve  “Karma Kullanım Geliştirme” alanlarında ödüle layık görüldü. 


İş ve yaşam projeleriyle de İstanbul’un farklı bölgelerinde kentsel dönüşüme katkı sağlayan DAP Yapı Çağlayan’da hayata geçecek DAP Vadisi projesiyle  “Ofis Geliştirme” ve “Kamu Hizmeti Geliştirme” alanlarında birinci oldu. DAP Vadisi içinde yer alan Bumerang Ofis ise “Ofis Mimarisi” alanında ödüle layık görüldü.


Gecede ödüle doymayan DAP YAPI, Maltepe Royal Centre projesi ile “Ticari Renovasyon/ Tekrar Geliştirme” alanlarında ödül alırken, Vazo Kule “Ticari Yüksek Bina Geliştirme”, Burgu ve Tango Kuleler ise “Yeni Otel İnşası ve Tasarımı” alanlarında ödül kazandı.


Ödül töreninde 15 ödülü birden kucaklayan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, mutluluğunu dile getirerek, şunları söyledi: 


“Avrupa’nın en prestijli ödül töreninde projelerimizin neredeyse tamamının ödül alması bizler için bir övünç kaynağıdır.  İstanbul’un en gözde ve yükselen bölgelerinde hem iş hem de konut projelerimizle ülkemize değer kattık ve katmaya devam edeceğiz.  Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına alıyorum. Başarılarımızın birer meyvesi olarak gördüğümüz bu ödül uzun süreli detaylı çalışmalarımızın ve hayallerimizin birer ürünüdür. Biz sadece ülkemize ve şehrimize değer katacak proje geliştirmiyoruz; aynı  zamanda bilgi birikimimiz, deneyimimiz ve know how’ımız ile sektörümüze ve hatta Avrupa’daki meslektaşlarımıza örnek teşkil ediyoruz. DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Bu sebeplerden dolayı tüm projelerimiz rekor prim yapıyor. Hayata geçirdiğimiz  projeler 100 yıl sonra bile değerinden bir şey kaybetmeyecek.”




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler