18 / 04 / 2024

Aqua City Denizli teslim tarihi!

Aqua City Denizli teslim tarihi!

Aqua City Denizli teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile Denizli'de yükseliyor...


Aqua City Denizli teslim tarihi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Projede fiyatlar dairelerin cephe ve büyüklüklerine göre değişiyor.


Aqua City Denizli fiyatları lansmana özel olarak minimum 159 bin 300 TL'den başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından Denizli'de konumlandırılıyor.


Aqua City Evleri'nde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


Denizli Aqua City Evleri dairelerin büyüklükleri 72 metrekareden başlayıp, 214 metrekareye kadar yükseliyor. 


Proje 900 adet daireden meydana geliyor. Aqua City Evleri 1+1, 2+1, 3+1 ve  4+1 daire seçenekleri sunuyor.


Aqua City Evleri sosyal alanları içerisinde açık hava sineması, göl kenarlarında yürüyüş yolları,tropik ağaçları, bungalovlar, palmiyeler, çardaklar, seyir terasları,çocuklar için su kaydırakları gibi donaları bulunuyor.


Aqua City Denizli teslim tarihi


Aqua City Denizli teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. Projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi imkanı sağlanıyor.


Sinpaş Yapı  Aqua City Evleri adres:  İzmir   Asfaltı Üzeri 5. km Adnan Menderes Bulvarı No: 185 (Eski EGS Park) Denizli


Sinpaş Yapı Aqua City Evleri satış ofisi

Tel: 444 19 74

Web: www.aquacitydenizli.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com