24 / 04 / 2024

Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim diye merak ediyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz. Projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor...


Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?... Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri, Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplam 1438 adet daireden oluşan projede çeşitli sosyal olanaklar sunuluyor.


4 etap olarak tasarlanan Ankara Kaşmir Göl Evleri 120 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan etaplar şu şekilde isimlendirildi;Göksu blokları, Aksu blokları, Parksu blokları ve Durusu blokları.


Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim sorusunun cevabını vermeden önce daire fiyatlarından bahsedelim. Projede yer alan  2+1 dairelerde 295 bin lira ile 355 bin lira arasında, 3+1 dairelerde 312 bin 500 lira ile 382 bin 500 lira arasında, 4+1 dairelerde 325 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiyor.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Ankara Kaşmir Göl Evleri'nde banka kredisi ile ödeme yaparak daire sahibi olunabiliyor.


Ankara Kaşmir Göl Evleri ne zaman teslim?

Ankara Kaşmir Göl Evleri'nin teslim tarihi 2014 Kasım olarak belirlendi. 


Kaşmir Göl Evleri'nde  spor alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları gibi ortak kullanım alanları yer alıyor. 


Kaşmir Göl Evleri iletişim

Telefon: 444 0 465

Web adresi: www.kasmirgolevleri.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com