19 / 04 / 2024

Akzirve Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

 Akzirve Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

İlk etabının Aralık 2018’de tamamlanması öngörülen Strada Bahçeşehir'de 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipleri sunuluyor. Strada Bahçeşehir fiyat listesi 240 bin Tl’den başlayarak değişiyor...



Akzirve Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları!

Akzirve Gayrimenkul, Bahçeşehir’deki yeni projesinin tanıtım toplantısını bugün gerçekleştirdi. Projeye Strada adı verildi.  Strada Bahçeşehir projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


105 dönüm arsa üzerinde 350 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Strada Bahçeşehir'de  1+1’den 5+1’e kadar farklı daire tipleri sunuluyor. 


2 bin 500 konutun yanı sıra 100’ün üzerinde ticari alan da yer alan projenin  ilk etabının Aralık 2018’de tamamlanması öngörülüyor. 


Akzirve Strada Bahçeşehir satılık daire fiyatları...

8 blok şeklinde yükselen Strada Bahçeşehir fiyat listesi 240 bin Tl’den başlayarak değişiyor. Projede yüzde 1 peşinatlı veya şirket bünyesinde 40 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor.


Proje lokasyon olarak 3. havalimanı bağlantı yolları ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve aynı zamanda 2019 yılında hizmete girmesi planlanan Mahmutbey – Bahçeşehir metro hattına da yakın mesafede bulunuyor.


Akzirve Strada Bahçeşehir iletişim bilgisi...


Strada Bahçeşehir satış ofisi: 444 33 58

Web: www.stradabahcesehir.com

Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com


 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler