25 / 04 / 2024

Akyaşam Residence iletişim!

 Akyaşam Residence iletişim!

Akyaşam Residence iletişim? Akyaşam Residence ödeme planı? Akyaşam Residence daire fiyatları? Akyaşam Residence ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde yer alıyor.


3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daire seçeneklerinin yer aldığı Akyaşam Residence projesi Trabzon Boztepe'de konumlandırılıyor. Akyaşam Residence iletişim bilgisi haberimizde bulunuyor.


Bu yılın sonunda sahiplerine teslim edilecek olan Akyaşam Residence projesi Ak İnşaat tarafından inşa ediliyor. Akyaşam Residence daire fiyatları minimum 240 bin liradan başlayarak yükseliyor.


360 adet daireye yer verilen Akyaşam Residence projesinde tamamı peşin veya yarısı peşin kalanı teslimde şeklinde ödemeler yapılıyor. Akyaşam Residence projesi 18 blok halinde dizayn edildi.


Akyaşam Residence iletişim numarası 0462 326 40 10 olarak belirlendi. Boztepe Akyaşam Residence dinlenme alanları, kapalı yüzme havuzu, sauna, solaryum ve koşu parkuru gibi imkanlar yer alıyor.


Akyaşam Residence ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Boztepe Akyaşam Residence fiyat listesi 240 bin lira ile 350 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 


Akyaşam Residence iletişim:

Telefon: 0462 326 40 10 

Web adresi: http://www.akinsaat.org/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com