19 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil!

Fiyatların dönemlere göre değişiklik gösterdiği Akçakoca Sky Tower Hotel'de kırmızı, beyaz, sarı ve mavi dönemler sezonları temsil ediyor. Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil projesinde 184 oda bulunuyor.


Thalasso therapy & spa alanı, bilardo, tenis kortu, masa tenisi, oyun salonları, toplantı alanları,mini futbol sahası,kongre alanları, mini basketbol sahası gibi sosyal alanları bulunan  Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil projesinde bayanlara ait kapalı havuz ve plaj da yer alıyor.


E 7 Grup imzasıyla yükselen Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca tatil yapılıyor. 184 odadan meydana gelen Akçakoca Sky Tower Hotel'de 5 yıldızlı tatil imkanı sunuluyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil!


2 yıldır faaliyette olan Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil projesinde fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor. Kırmızı dönem 16 bin TL, Mavi dönem 9 bin 600 TL, Sarı dönem 12 bin TL ve Beyaz dönem 7 bin 500 TL olarak belirlendi.


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil projesinde  sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonu, beyaz dönem de tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor. 

 

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: skytowerhotel.com

Ezgi Delibeyoğlu/ Konuttimes.com