19 / 04 / 2024

Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats satışa sunuldu!

 Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats satışa sunuldu!

Koç Yapı tarafından inşa edilen Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar projeleri satışa çıktı. Projelerde dairelerin metrekare fiyatları 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor.


Koç Yapı, Akasya Tower ve Çiftlikhavuzlar Flats projelerini satışa çıkardı. Koç Yapı satışa sunduğu projelerden 2015 yılının sonuna kadar 50 milyon TL ciro gerçekleştirecek. 


Akasya Tower projesi


20 katlı tek blok halinde yükselen Akasya Tower projesi Bağdat Caddesi'nin Göztepe semtinde inşa ediliyor. Penthouse dairelerin yer alacağı Akasya Tower projesinin kapalı alanı 7 bin metrekare olarak belirlendi. Projede konutların metrekare fiyatları 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Çiftlikhavuzlar Flats projesi


10 katlı tek blok halinde yükselen Çiftlikhavuzlar Flats projesi Bağdat Caddesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. 2 in 700 metrekare kapalı alana sahip olan Çiftlikhavuzlar Flats Evleri'nde dairelerin alanları 145 metrekare ile 182 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede konutların metrekare fiyatları 7 bin TL ile 8 bin 500 TL arasında değişiyor. 


Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com