19 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası detayları!

Ağaoğlu kampanyası detayları!

Ağaoğlu İnşaat'ın iki Ataşehir ve Maslak'ta bulunan iki projesinde geçerli kampanya 13 Şubat'tan itibaren 3 hafta geçerli olacak. İşte Ağaoğlu kampanyası detayları...


Ağaoğlu kampanyası detayları haberimizin devamında yer alıyor. İstanbul Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen iki proje için geçerli kampanya Her şeyi devletten beklememek gerek sloganı ile tanıtılıyor. 


Ağaoğlu kampanyası detayları... Ağaoğlu İnşaat imzası taşıyan My Towerland ve My Home Maslak projelerinde firma tarafından banka faizinin yüzde 35'i peşin olarak ödeniyor. 


Hemen teslim edilen dairelerin yer aldığı kampanyalı projelerde ödeme yaparken yüzde 1 peşinat vermek yeterli oluyor. 3 hafta geçerli olacak kampanyada ayrıca 60 ay 0,47 faiz oranı, 120 ay yüzde 0,57 faiz oranı uygulanıyor. 


Ağaoğlu kampanyası detayları


My Home Maslak projesi hakkında:

Daire fiyatları 571 bin TL'den başlangıç gösteren proje 3 blok halinde yayılıyor. Toplamda 786 daireden meydana gelen My Home Maslak'ta 1+1 ve 4+1 dubleks dairelerin satışları tamamlandı. 


My Towerland projesi hakkında:

2+1 ile 4+1 dubleks arasında değişen daire tiplerinden oluşan projede 3 bin 500 daire yer alıyor. My Towerland projesi Ataşehir'de inşa ediliyor. 

Daire fiyatları 754 bin TL'den başlayan projede satış süreci devam ediyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com