28 / 03 / 2024

9 bin TL peşinatla taksitler bir yıl erteleniyor!

 9 bin TL peşinatla taksitler bir yıl erteleniyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, değeri günden güne artan, İstanbul 'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.


İstanbul'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.


Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Toya Yapı, değeri günden güne artan,  İstanbul  'un yeni Maslak hattı olarak değerlendirilen Basın Ekspres Yolu’ndaki konutta moda anlayışını değiştiren yeni projesi Toya Moda’da konut sahibi olmak isteyenlere 9.000 TL peşinatla 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.


Toya Yapı güvencesi ve 100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen “Toya Moda” projesi konutta moda anlayışını değiştiriyor. 486 konut ve toplamda 4 bloktan oluşacak Toya Moda projesinde yer alan tüm bloklar estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde teraslı olarak tasarlanıyor.  


Toya Moda’da 37 ve 151 metrekare arasında stüdyodan, 3+1’e kadar değişen büyüklük ve tiplerde konutlar bulunuyor. Otel, ofis ve konut projesi yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanan Basın Ekspres’te konumlanan Toya Moda da dairelerin peşin fiyatları 190 bin liradan başlıyor. Toya Moda, yeni başlattığı kampanyayla 9.000 TL peşinat ile 1 yıl taksit erteleme fırsatı sunuyor.


Toya Moda’da Dice Kayek imzası 

Toya Moda’da ortak alandan, daire kapı numaralarını gösteren tasarımlara, renk seçimlerinden iç alan tasarımlarına kadar tarz ve estetiğin buluştuğu en ince detaylar, dünyaca ünlü Türk tasarım markası Dice Kayek’in imzasını taşıyor.  


Farklı mimarisi ve estetik çizgileri ile dikkat çeken ve sosyal yaşama dair birçok ihtiyacı karşılayacak olan Toya Moda’da yaşayanlar sanatın farklı disiplinlerinde müzik, resim ve heykel atölyelerine katılarak  hayatı ertelemeden, her saniyeyi dolu dolu yaşayabilme şansına sahip oluyor. 

Sağlıklı, üretken ve huzurlu bir yaşam için Toya Moda’da sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile de bir yaşam alanından beklenilenden daha fazlası vadediliyor.  


Ulaşım kolaylığı

Lokasyon açısından da önemli bir noktada bulunan “Toya Moda”, Basın Ekspres Yolu’nda, E-5 ve TEM otoyollarını birleştiren önemli bir noktada bulunması ile de dikkat çekiyor. Proje, Atatürk Havalimanı’na 3 dakika uzaklıkta ve İDO Yenikapı İskelesine ise 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor. “Toya Moda”, Yeşilköy, Bakırköy ve Taksim Meydanı gibi şehrin önemli sosyal etkinlik alanlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Merkezi İş Alanı (MİA) ilan edilen bölge, İstanbul’un büyük fırsatlar barındıran yeni Maslak hattı olarak değerlendiriliyor.




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri