26 / 04 / 2024

Gizlilik

Gizlilik


Aşağıdaki beyan, Konuttimes ı kullanırken hakkınızda edindiğimiz kişisel bilgilere yönelik anlayışımızı açıklamaktadır.

Zaman zaman, sitedeki bazı hizmetlere ulaşmak ya da bu hizmetlerden yararlanmak için kendinizle ilgili kişisel bilgileri göndermeniz istenebilir. (İsim, email adresi vs.)

Bilgilendirme mesajları, yarışmalar, uyarı mesajları ve Konuttimes üyeliği bu hizmetlerden bir kaçı.

Bırakılan boşluklara bilgilerinizi işleyerek, Konuttimes ve hizmet sağlayıcılarının talep ettiğiniz hizmetleri sunmasına imkan sağlıyorsunuz.

Hizmetlerimiz, istediğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlamaya yöneliktir. Konuttimes  halihazırdaki mevzuat uyarınca hareket edecek ve internette geçerli olan en iyi uygulamaları sunmaya çalışacaktır.

Kişisel bilgilerin kullanımı ve saklanması Konuttimes a kişisel bilgilerinizi ilettiğinizde bu verileri nasıl kullanabileceğimiz konusunda size karşı bazı yasal yükümlülükler altına giriyoruz.

Bu bilgileri adil biçimde derlememiz, yani bu bilgileri nasıl kullanacağımızı açıklamamız ve size bu bilgiyi başkalarına sunmak gibi bir düşüncemiz olup olmadığını bildirmemiz gerekmektedir.

Genellikle, Konuttimes a  verdiğiniz bilgiler sadece Konuttimes ve servis sağlayıcıları tarafından kullanılır. Yasal bir nedenle bu bilgiyi açıklamamıza izin verilmedikçe ya da buna mecbur kalmadıkça, önceden rızanız alınmadan bilgilerinizin Konuttimes dışına aktarılması asla söz konusu değildir.