29 / 03 / 2024

Viaport Marin Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

 Viaport Marin Mayıs 2015'te hizmete açılacak!

Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi' nin katkılarıyla,Tuzla' da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015' te İstanbulluların hizmetine açılacak...



Viaport Marin'de hayatın tadı denizdeki Tuzla buluşuyor. 


Via Properties tarafından inşa edilen, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla, Tuzla'da hayat bulan Viaport Marin, Mayıs 2015'te İstanbulluların hizmetine açılacak.


Via Properties tarafından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilen Viaport Marin projesi, 570 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor. 5 çıpalı marina konseptinin uyarlandığı projede, unutulmaya yüz tutan balıkçı barınakları yeniden inşa ediliyor. Tuzla halkının yararlanabileceği sosyal alanlardan oluşan projede, 150 bin metrekare yeşil alan, 750 yat kapasiteli marina, adacıkların üzerine yerleştirilmiş otel ve Tuzla halkı ile yat sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ticari üniteler yer alacak. Yeşil alanlar, dev bir park ve oyun alanlarıyla 7'den 70'e herkese hitap edecek Viaport Marin, Türkiye'de ilk defa hayata geçirilen deniz oteliyle de fark yaratmaya hazırlanıyor. Ulaşım ağının geliştirilmesi ile mesafelerin kısaldığı İstanbul'da Tuzla, sanayi bölgesinden de arınarak yeni yaşam merkezi haline geliyor. 


Projeye havaray ile ulaşım


Tuzla'yı yenieleme projelerinden birinin ulaşım olduğunu söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bölgeye iki ayrı metro ve havaray hattı getireceğiz.Viaport Marin İstanbul'un çok önemli bir aktivite merkezi olacak. Yılda 25 milyon insan buraya gelecek dedi. Projenin plajlarıyla, sergi alanlarıyla, gezi alanları, ve marinasıyla İstanbul'un cazibe merkezi haline gelebileceğini kaydeden Topbaş, Projeyi Asya ve Avrupa yakasından görmeye, yaşamaya metrolarla gelecekler. Turistler burada konaklamak isteyecek dedi. 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri