25 / 04 / 2024

Tureks Stone Talya Koleksiyonu'nu tanıttı!

 Tureks Stone Talya Koleksiyonu'nu tanıttı!

Ünlü tasarımcı Sara Baldwin ‘in Osmanlı kültürü ve mimarisinden esinlenerek tasarladığı Talya Koleksiyonu, farklı renk ve tasarım alternatifleri ile göz kamaştırıyor. Tureks Stone Talya Koleksiyonu'nu tanıttı...



25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından biri olarak faaliyet gösteren Tureks Stone’dan yepyeni bir seri daha. Ünlü tasarımcı Sara Baldwin ‘in Osmanlı kültürü ve mimarisinden esinlenerek tasarladığı Talya Koleksiyonu, farklı renk ve tasarım alternatifleri ile göz kamaştırıyor.


İlhamını doğanın güzelliğinden alan ve Tom Hanks, Madonna, James Earl Jones gibi ünlülere mozaik tasarımı yapan Sara Baldwin, Tureks Stone’a özel bir koleksiyon tasarladı. Baldwin, Osmanlı kültürü ve mimarisinden esinlenerek hazırladığı Talya Koleksiyonu ile tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla günümüz mekanlarına taşıyor. Farklı renk, doku ve tasarım alternatifleriyle geçmişin izlerini taşıyan koleksiyon; 37 adet karo, madalyon ve 32 adet bordürden oluşuyor. Duvar, zemin ve tezgah arkalarına uygulanabilen Talya Koleksiyonu, güvenli ve uzun ömürlü kullanımıyla mekanlara kalıcı çözümler sunuyor.

Sade ve desenli model seçenekleriyle farklı zevklere zengin alternatifler sunan koleksiyon, 33 USD - 230 USD fiyat aralığında Tureks Stone’in 1.Levent ve Tuzla’da bulunan  showroomunda kullanıcılarını bekliyor.