28 / 03 / 2024

Torunlar GYO Mall of İstanbul 16 Mayıs'ta açılıyor!

Torunlar GYO Mall of İstanbul 16 Mayıs'ta açılıyor!

Torunlar GYO tarafından Başakşehir ' de 1.1 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi 16 Mayıs ' ta kapılarını açmaya hazırlanıyor...




Torunlar GYO tarafından 1.1 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Mall of İstanbul 16 Mayıs'ta açılıyor.


Torunlar GYO tarafından Başakşehir'de 1.1 milyar liralık yatırımla hayata geçirilen Mall of İstanbul'un alışveriş merkezi 16 Mayıs'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 156 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM'de mağaza dekorasyon çalışmaları devam ediyor. AVM'nin lokomotif kiracıları arasında Migros, Koçtaş, Media Market, Teknosa, Zara, YKM, Debenhams, Decathlon bulunuyor. Türkiye'nin en büyük hacimli ticari projesi olma özelliği taşıyan Mall of İstanbul AVM'de mağazaların yanı sıra eğlence birimleri de yer alıyor. 


350 mağaza bulunuyor 

Mall of İstanbul yaklaşık 154 bin metrekare kiralanabilir alanı ve toplam 350 mağazası ile dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen markalarına ev sahipliği yapacak. Türkiye de içerisinde 12 adet ile en fazla departman store bulunan AVM unvanını taşıyan Mall of İstanbul ayrıca en çok çocuk mağazasına sahip alış veriş merkezi olarak ön plana çıkıyor. Mall of İstanbul'da, LCW ve De Facto ilk kez iki katlı mağaza açacak. Toyzz Shop ise bin 600 metrekarelik en büyük mağazasını burada hizmete sunacak. Debenhams yeni konsepti ile Türkiye'deki ikinci mağazasını Mall of İstanbul'da açmayı planlıyor. H&M home, Mango Rebel markalarıyla ilk kez tüketiciyle buluşacak. Victoria Secret ise 1000 metrekarelik Türkiye'deki tam konsept mağazasını ilk kez Mall of İstanbul'da açmaya hazırlanıyor.


İlk kapalı eğlence parkı 

Mall of İstanbul, Türkiye'nin temalı ilk kapalı eğlence parkı MOİPARK'a da ev sahipliği yapacak. 36 milyon dolarlık yatırımla 12 bin metrekare alana kurulacak olan MOİPARK'ta, dev salıncaklar ve Korku Oteli yer alacak. 


Sabah Gazetesi 





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri