19 / 04 / 2024

TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu!

 TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu!

TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu. Adana TEMSA tesislerinde düzenlenen törene, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, davetliler ve tesis çalışanları katıldı.



TEMSA, 15 bininci otobüsünü düzenlenen törenle hizmete sundu.  Adana  TEMSA tesislerinde düzenlenen törene, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, davetliler ve tesis çalışanları katıldı. 


Törende konuşan Genel Müdür Dinçer Çelik, TEMSA'nın Türkiye'de pazar lideri haline geldiğini söyledi. Bu yıl TEMSA tarihinin en yüksek sayıdaki aracını üretip satmış olacaklarını dile getiren Çelik, "Bu yıl 2 üretimde 2 bin 300 sayısını geçeceğiz. Şubat ayında 10 bininci midibüsümüzü banttan yine böyle bir törenle indirmiştik. Bugün 15 bininci otobüsümüzü banttan indiriyoruz. Burada emeği geçen siz işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerin gayretleriyle üretilen bu araçlar, kazasız ve kaliteli hizmet etmeye devam ettikçe buradaki 15 binler 50 binler olacak ve sizlerin çocukları ve torunları da bu törenleri yapacak inşallah" diye konuştu. 


Başkan Hüseyin Sözlü de "TEMSA, Türkiye'de toplu taşıma sektöründe kendi lisansı ve markasıyla üretim yapan babayiğit marka haline geldi. Artık kendi markamızla bir zamanlar patent ortağı olmak istediğimiz ülkelere ki 64 ülkeye otobüs ihraç eder hale geldik. 15 bin deniliyor ancak 10 bin midibüs ve bantta yapımı sürenleri de dahil edersek 26 bine yaklaşık aracın üretimi burada yapılıyor" dedi. 


Konuşmaların ardından Genel Müdür Dinçer Çelik ve Başkan Hüseyin Sözlü, banttan inen 15 bininci otobüsü hizmete sundu. Bir süre direksiyona geçen Bakan Sözlü, otobüs hakkında bilgi aldı. 



Dünya